Belliconlessen Amsterdam.

Ben je op zoek naar Bellicon lessen in Amsterdam Nieuw-West? Dan ben je bij Sportclub Match aan het juiste adres.  Bellicon trainingen en lessen worden op een minitrampoline gegeven. Voor mensen die graag hun fitness niveau en uithoudingsvermogen willen verbeteren tijden een reguliere intensieve training is. Een typische Bounce les is gericht op het verbranden van calorieën, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, strakker in je vel zitten, en niet onbelangrijk: spiermassa opbouwen.

Voordelen en effecten van training op de Bellicon.

1. Het versterkt de diepe spieren {bekkenbodem , kleine rugspieren,stabilliserende spieren en voetspieren.
  2. Activeert de cellen in het hele lichaam
  3. Verbetering van evenwicht en stabiliteit
  4. Coördinatie en balans
  5. Stimuleert de circulatie van het lymfesysteem
  6. Vermindert rug en nek klachten
  7. Stimuleert spijsvertering
  8. Cardiovasculaire training
  9. Exentrische training
  10. Aangenaam en ontspannend

De bellicon is een training geschikt voor de hele familie , van de jongste tot de oudste zowel mannen als vrouwen van beginners tot gevorderd !

De funfactor ligt hoog in deze trainingen en zorgt ervoor dat je op een leuke manier toch al je spieren aan het trainen bent !

Er zullen  steeds meer lessen gaan bijkomen na de zomervakantie maar ik zie je graag op de maandag en vrijdag ochtend om 9.30 die lessen zijn al gestart !

Ma ochtend- 9.30 tot 10.30
Vrij ochtend- 9.30 tot 10.30

Kosten losse les: € 10,-
10 rittenkaart:    € 90,-