Danceworkout Amsterdam.

DANCE – WORKOUT / BBB – PUMP

Ben je op zoek naar een leuke dance workout in Amsterdam Nieuw-West? Dan ben je bij Sportclub Match aan het juiste adres.

De dance workout is een leuke groepsles waarmee je op een swingende manier calorieën verbrand.  Een uur lang op de lekkerste nummers zweten en vet verbranden.

Graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig.

BBB – PUMP

BBB staat voor buik, benen en billen.

Tijdens deze les ligt te focus voornamelijk op deze 3 spiergroepen. De oefeningen worden uitgevoerd met eigen lichaamsgewicht.

Deze les duurt 45 minuten, graag 15 minuten voor aanvang aanwezig.

Ben je geïnteresseerd dan kan je een les vrijblijvend proberen.

Meld je aan bij shendeleonsports@outlook.com en wij nemen contact met je op.

Klik op onderstaand pdfbestand voor meer info

Dance workout amsterdam west

Squashen AmsterdamSportief bedrijfsuitjeVerjaardagSquashlessenSquashbaan reserverenFeestjeVergaderen – Squashabonnement – Kinderfeestje – Senioren fitness Yogales Dansles kids Spinning