Yogalessen Amsterdam.

Ben je op zoek naar yogalessen in Amsterdam Nieuw-West?

Sportclub Match biedt diverse lessen aan, die bijdragen aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Yoga is een eeuwenoude bewegingsleer uit India en maakt deel uit van een levensfilosofie waar yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en een bepaald voedingspatroon onderdeel van uitmaken. De geschiedenis van Yoga is ca. 5000 jaar oud. In de loop der tijd zijn er talloze vertakkingen en methodieken van Yoga ontstaan.

Sportclub Match biedt de perfecte sfeer voor het afsluiten van de buitenwereld en om te focussen op lichaam en geest. De lessen die wij aanbieden zijn: Power Yoga, Hatha Yoga, Slow Flow en Strong Flow. Je kunt ook een bezoek brengen aan onze sauna om het relaxte gevoel van de yogalessen nog even vast te houden.

Als je zin hebt om de leukste, sterkste en gezondste vorm van jezelf te zijn dan bent je hier op het goede adres.

Kom langs in Sportclub Match. Een gratis proefles behoort tot onze mogelijkheden. Neem contact op met Ria +31(0)640740050 en laat je voorlichten over de uitgebreide mogelijkheden die we bieden

Kosten losse les: € 5,-
10 rittenkaart:    € 45,-

Yoga lessen worden gegeven op:

Vrijdagochtend om 10:00

Zaterdagochtend om 10:30

Sportclub Match is nog maar net begonnen met Yoga en hoopt in de toekomst meerdere lessen te geven.