Locatie huren amsterdam

Locatie feestje vieren Amsterdam.

Bij Sportclub Match & Eetcafé Thijs kun je een leuk feestje vieren en dat kan ook in combinatie met sport.

Een verjaardag, reunie, teamuitje, vrijdagmiddag borrel of gewoon een feestje met vrienden uit de buurt? Sportclub Match heeft dé locatie met een nieuwe bar en interieur. Ons restaurant Eetcafé Thijs leent zich uitstekend voor groepen.

Wat denk je van een squashtoernooi inclusief buffet en/of borrel? Kinderen mee? Leuk, gezellig. Ook zij vermaken zich prima op de squashbaan. Kids happy, ouders happy! Heb je nog nooit gesquasht of wil je beter worden in squash? Geen probleem dan regelen we een leraar voor degenen die extra skills willen. Na het squashen is het lekker borrelen aan onze bar terwijl het eten wordt bereid.

Zoek je meer een locatie waar de voetjes van de vloer kunnen gaan. Ook daar is onze locatie zeer geschikt voor. Ons horecagedeelte is supergezellig. Afhuren doen wij niet aan.

Wij serveren vis, vlees of vegetarische gerechten. Alles vers. Of gewoon een ouderwets bittergarnituur Kortom een geslaagde middag/avond met collega’s of familie en vrienden.

Wil je meet weten over wat we bieden? In overleg is er veel mogelijk. We hebben scherpe all-in deals. En we hebben ruimte tot 125 personen

Stuur een mail of neem contact op en vraag naar Mathijs van Rijn. +31(0)624675839

Sportclub Match & Eetcafë THIJS is gevestigd in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Lijn 2 stopt op 100 meter van ons vandaan.

Meer weten? Vul het contactform in dan bellen we je spoedig terug… Je kan ook bellen naar ons algemeen nummer +31206695880