Kinderfeestje

Kinderfeestje vieren bij Thijs

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Bij Sportclub Match & Eetcafe Thijs hebben we de ideale ruimte voor een geweldig leuk kinderfeestje.

Springkussen voor kids tot 10 jaar

We zetten een springkussen op een van de squashbanen en jouw kinderfeest is gegarandeerd een succes. Je bent zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Wil je geen omkijken hebben naar de attractie, dan kun je er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Veiligheid staat altijd voorop! Het luchtkussen voldoet aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties.

Sportief feestje

In samenwerking met SVH (Squash Vereniging Amsterdam) organiseren wij kinderfeestjes voor kinderen tussen 8 en 12 jaar waarin squashen en plezier maken centraal staan. Squash is een sport die door steeds meer jeugd in het land beoefend wordt. Het is een leuke en snelle racketsport die erg goed is voor zowel je conditie als concentratie.

De workshop squash; je krijgt les van een echte pro in squash. Je leert in een middag de skills om te kunnen squashen. Na de workshop spelen we een echt squashtoernooi met als beloning een leuk aandenken.

Taart, eten en drinken tijdens het feestje

In ons gezellige Eetcafe staat een versierde verjaardagstafel al klaar met limonade en taart of snoepgoed. Hier kunnen de cadeautjes worden uitgepakt.
Na het squashen of springen kan er gesmuld worden van een heerlijk kindermenu. Denk aan pannenkoeken of kroketten met patat.

In overleg is er veel mogelijk. Prijzen vanaf  € 12,50 per kind

Sportclub Match & Eetcafe THIJS is in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV is het eenvoudig. Lijn 2 stopt op 200 meter van ons vandaan.

Meer weten? Vul het contactform in dan bellen we je spoedig terug… Je kan ook bellen naar +31206695880

Hoe kunnen we helpen?

We antwoorden snel op jouw vraag

Taart kinderfeestje Amssterdam