Verjaardag

Vier je verjaardag bij THIJS!!

Ben je binnenkort jarig en wil je dat vieren zonder dat je de rommel hoeft op te ruimen? Ons restaurant, Eetcafé Thijs leent zich uitstekend voor verjaardagen. Er is een zijde van de bar die als het ware afgescheiden is van de rest van het eetcafe. Zo voelt het vieren van jouw verjaardag privé en besloten aan. En kunnen onze vaste klanten gewoon naar binnen om te eten of drinken. Boven hebben we ook nog plek tot maximaal 15 personen.  Kinderen mee? Leuk, gezellig. Ook zij vermaken zich prima op één van de squashbanen. Kids happy, ouders happy!

Welke mogelijkheden biedt Eetcafe Thijs

• Versieren; ballonnen, slingers mag allemaal
  • Open bar (bijv bier, fris en wijn)
  • Polsbandjes voor de gasten
  • BBQ met lekkere home-made salades (bij mooi weer)
  • Vis, vlees of vegetarische gerechten. Alles vers
  • Snacks zoals bittergarnituur of andere hapjes
  • DJ voor de voetjes van de vloer

Ons horecagedeelte is echt supergezellig. Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen

Wil je meet weten over wat we je kunnen bieden? In overleg is er veel mogelijk. We hebben scherpe all-in deals vooral op de zaterdagen; middag of avond. En we hebben ruimte tot 125 personen. Prijsafspraken zijn zeker mogelijk

Stuur een mail of neem direct contact op met Mathijs van Rijn. +31(0)624675839 om een afspraak in te plannen

Sportclub Match & Eetcafé THIJS is gevestigd in de wijk Nieuw Sloten in Slotervaart. Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur maar ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Lijn 2 stopt op 100 meter van ons vandaan.

Vul het contactform in dan bellen we je spoedig terug… Je kan ook bellen naar ons algemeen nummer +31206695880

Hoe kunnen we helpen?

We antwoorden snel op jouw vraag