Strong Zumbales Amsterdam.

Wij hebben nu ook STRONG by Zumba op de vrijdag van 11- 12 uur.

Lizy Groenewoud is de docent

Sportclub Match biedt diverse lessen aan, die bijdragen aan een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Strong by Zumba is een HIIT training zoals Bootcamp maar dan op muziek. Strong is de high intensity interval training van Zumba. Ondanks dat het een workout van Zumba is, wordt er nauwelijks tot niet gedanst in deze les. In plaats van dansen vind je veel echte fitness oefeningen terug. Je werkt met afwisselende oefeningen vooral aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht.

STRONG by Zumba komt met veel goede resultaten, zoals:

• Betere conditie
  • Vetverbranding
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Meer kracht

De eerste les is vrijblijvend, zorg dat je 10 minuten voor de les aanwezig zijn en wij helpen je verder.

Kosten losse les: € 8,-

10-rittenkaart : € 70,-

STRONG by Zumba worden gegeven op:

Vrijdagochtend om 11:00 tot 12:00

Zie ook: Squashen AmsterdamSportief bedrijfsuitjeVerjaardagSquashlessenSquashbaan reserverenFeestjeVergaderenPrijzen squashKinderfeestje – Senioren fitness Spinning Strongzumba Bootycamp Fitness – Yoga – Personal trainingBootycamp

Lizy Groenewoud