Squashlessen.

Squashles is er 7 dagen per week

Altijd al squash willen spelen of je techniek verbeteren? Neem dan squashlessen. Van jong tot oud, groepen of privé, bij Sportclub Match ben je aan het juiste adres. Onze instructeurs Roel, Bjarni en Ayuna hebben jarenlange ervaring. Krijg een doelgerichte training onder leiding van onze topspelers. De training zit vol algemene techniek en tactiek bijbrengen. En op verzoek kun je aandacht vragen voor specifieke slagtechnieken, looptechnieken of een ander specifiek onderdeel.

Nadat je een datum en tijd hebt afgesproken met een van onze instructeurs, kan je de baan reserveren. Reserveren van een baan kan uitsluitend ONLINE door degene die de squashles gaat volgen. Reserveer hier een squashbaan

Welke dagen geeft wie les:

Roel: Maandag. Van 15:00 tot 21:00
 Bjarni: Dinsdag. Van 18:00 tot 22:00
 Ayuna: Maandag tm donderdag. Van 9:00 tot 17:00
Vrijdag. Van 10:00 tot 21:00.
Zaterdag en zondag. Van 15:00 tot 20:00

Wil je meer informatie ? Vul dan onderstaand formulier in: