Toernooien - Sportclub Match & Eetcafé Thijs

Toernooien.

Bij Sportclub Match organiseren wij met enige regelmaat toernooien waar jij je kan meten met spelers van jouw niveau. Ieder jaar organiseren wij het voorjaarstoernooi met barbecue en in november de Match Clubkampioenschappen. Ook komen er diverse toernooi organisaties naar Sportclub Match om squashtoernooien te organiseren. Zo opent Match zijn deuren voor de TMG Tour, KEAN Tour en de Dunlop Tour.

Hou de website van Sportclub Match of aankondigen in het centrum in de gaten voor de volgende evenementen.

December:

2 december: Dunlop toernooi. Schrijf je in bij www.squash.nl

6 december: Eredivisie Match vs CS Drachten Froconsur aanvang 1e wedstrijd 19:30

16 december: Clubkampioenschap. Iedereen mag meedoen.

Aanvang: 13:00

Inschrijfgeld: € 10,- hiervoor krijg je snacks na het toernooi. Ook zijn er prijzen te winnen.

1e prijs: mooi racket

2e prijs: paar squash schoenen

3e prijs: etentje voor 2 personen bij eetcafe thijs

Zaterdag 14 april