Wij houden zeker van gezelligheid & feestjes.

Maar helaas vanwege corona kunnen nog niet thema avonden organiseren. We twijfelen er niet aan dat dit weer snel gaat gebeuren. Like ons op face-book of instagram en we houden jullie op de hoogte.

Ondanks dat we geen thema avond hebben is Eetcafe Thijs erg gezellig.

Fitness.

Fitness & Corona

Reserveer hier uw blok in onze vernieuwde gym.

Blokken reserveren is tijdelijk, maar is voor uw en onze veiligheid.

Fitness al voor € 24,90 per maand.

Squash.

7 squashbanen, laddercompetitie, squashlessen, ladies-night en toernooien voor groot en klein.  Squash al vanaf € 8,50 per baan. Goedkoopste in Amsterdam.

Groepslessen & trainingen.

Bootycamp & Strongzumba

Helaas door het  corona virus  hebben we geen bootycamp &  strongzumba op het moment. Onze excuses daarvoor.

Yoga.

Yogalessen die bijdragen aan een gezond lichaam en een ontspannen geest. Probeer een gratis proefles. Kom 5 minuten voor aanvang van de les.  Geen matje? Geen probleem, je kan er één van ons lenen. Elke vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur & zaterdag van 9:30 toto 10:30.

CORONA

Vanwege corona hebben we op het moment geen yoga lessen binnen, buiten wel.

Sportclub Match & Eetcafé THIJS.

Sportclub Match & Eetcafé Thijs heeft een unieke combinatie van sport en horeca onder één dak. Kies uit de verschillende sporten of een combinatie daarvan. Voor iedereen een ideale mogelijkheid om te sporten en te ontspannen. Alle sporters van de sportclub kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten. Daarnaast is iedereen welkom in Eetcafé Thijs voor ontbijt, lunch of diner. Borrelen kan ook. Heb je iets te vieren? Ook daar leent Eetcafé Thijs zich uitstekend voor. Neem contact op en vraag naar Mathijs

Een sportschool in Amsterdam waar de mensen elkaar kennen en waar een gemoedelijke sfeer hangt. Squashbaan of spinning kun je van tevoren online reserveren en betalen. Daar is géén lidmaatschap voor nodig. De sportschool heeft aantrekkelijke aanbiedingen op de sportfaciliteiten. 7 squashbanen, fitness, spinning, personal training en een divers aanbod groepslessen als yoga, bootycamp en strong zumba. Voor ieder wat wils. Het horecagedeelte; Eetcafé Thijs is een gezellige plek voor de sporters maar ook voor mensen uit de buurt met veel stamgasten. Laagdrempelig met lekker eten voor een eerlijke prijs. Parkeren is gratis en voor de deur.

We hopen je snel te zien!

Sportclub Match & Eetcafé Thijs
Sint Gilleshof 5
1066 PZ Amsterdam
T: 020 669 58 80
E: info@sportclubmatch.nl

Openingstijden:
ma t/m zat van 9:00 tot 01:00 & zondag van 09:00 tot 23:00 (in de zomer tot later op de zondag)

Zie ook: Squashen AmsterdamSportief bedrijfsuitjeVerjaardagSquashlessenSquashbaan reserverenFeestjeVergaderenPrijzen squashKinderfeestje – Senioren fitness Spinning Strongzumba Bootycamp Fitness – Yoga – Personal trainingBootycamp

©   C o p y r i g h t   -   S p o r t c l u b   M a t c h    &    E e t c a f é   T h i j s   |    A m s t e r d a m