Nieuwe website voor Eetcafe Thijs

Eetcafé Thijs en Sportclub Match zijn één bedrijf met 2 verschillende websites. Zo komen beiden goed tot hun recht. Vandaar de lancering van www.eetcafe-thijs.nl, onze nieuwe website:)

🌐 Welkom op de gloednieuwe Eetcafé Thijs-website! 🌐

Beste vrienden en gasten,

Welkom op de spiksplinternieuwe website van Eetcafé Thijs! Met trots presenteren we een online ervaring die net zo smaakvol is als onze gerechten en net zo gezellig als de sfeer in ons geliefde café.

Ontdek wat onze website te bieden heeft:

🍽️ Menu:

Blader door ons uitgebreide menu, boordevol heerlijke gerechten en drankjes.

🎉 Evenementen:

Blijf op de hoogte van onze gezellige evenementen en speciale avonden. Of het nu gaat om de Hollandse avond of seizoensgebonden festiviteiten, je vindt alle details hier.

📸 Galerij:

Neem een kijkje in de warme ambiance van Eetcafé Thijs. Bekijk foto’s van sfeervolle avonden en geniet van de gezelligheid die ons café kenmerkt.

📍 Locatie en Contact:

Vind eenvoudig de weg naar ons café met behulp van onze interactieve kaart. Ook kun je hier onze contactgegevens vinden voor reserveringen en vragen.

We hopen dat onze website jullie een voorproefje geeft van de unieke Eetcafé Thijs-ervaring. Of je nu een vaste gast bent of ons nog moet ontdekken, we kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in ons gezellige café!

Hopelijk tot snel;

Smakelijke groeten,
Het team van Eetcafé Thijs