Wijzigingen squash

Beste squashers,

Allereerst geweldig dat jullie gekozen hebben om bij Match te squashen. Daar zijn we erg blij mee.

Door de energiecrisis en de algehele inflatie zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Tevens worden de reserveringsregels aangescherpt. En worden baan 4 tm 7 onze Match ledenbanen.  Op zondag zal dat baan 3 tm 7 zijn.Uitzondering voor PLUS abonneehouders 90 min. Daar geldt 2 keer per dag een ongespeelde reservering van 45 min. Tip: Met elk abonnement kan je na eenmaal ingecheckt te hebben een nieuwe reservering maken voor de zelfde dag

Prijzen
De prijsverhogingen zullen na afloop van een bestaand abonnement ingaan. Dus ben je lid tot bijv 30 oktober dan zal de prijswijziging bij verlenging ingaan. In de bijlage de nieuwe prijslijst of klik hier en kijk op onze website.

Reserveringsregels
Een speler kan slechts één ongespeelde reservering per dag maken waarvoor je nog niet bent ingecheckt. Ben je eenmaal ingcheckt dan kan je indien er beschikbaarheid is nog een reservering maken.

Leden en passanten
Vanaf deze week zijn er tijdens piekuren 4 ledenbanen (4 tm 7). Dit houdt in dat je als abonnementhouder op één van deze 4 banen kan spelen. Zitten deze 4 banen vol dan kun je alsnog een baan boeken als passant, dat is tegen betaling. Niet-leden kunnen tegen betaling de anderen banen boeken. Clubtegoed is er voor leden en niet-leden. Tip: ben je lid en ga je squashen met een niet-lid, boek dan een leden-baan zodat je je abonnement gebruikt.

Iedereen met een abonnement graag voortaan vóór het squashen met een pasje inchecken aan de balie.
Ben je jouw pasje kwijt, misschien ligt ie bij ons in de bak met achtergebleven pasjes. Onze medewerkers kijken het graag voor je na.

Abonnement verlengen? Wist je dat je het heel eenvoudig kan verlengen via de app I-reservations of ga naar https://match.baanreserveren.nl/ . Dat scheelt weer tijd aan de balie.

Ben je niet tevreden over de veranderingen en wil je opzeggen, mail ons dan om restitutie voor de resterende tijd van je squashabonnement. Dat hopen we natuurlijk niet.

We realiseren ons dat deze wijzigingen nogal ingrijpend en abrupt zijn. Het is een overgangsfase en zijn op zoek naar een goede modus voor alle spelers en voor Match.  Ons doel is om iedereen te kunnen laten squashen op het moment dat ze dat willen. Laat ons via de mail weten waar je tegen aanloopt. Ook voor vragen; stel ze via de mail en niet aan de balie. info@sportclubmatch.nl.

We hopen op jullie begrip!

Sportclub Match & Eetcafé Thijs
Sint Gilleshof 5
1066 PZ  Amsterdam
www.sportclubmatch.nl
e:info@sportclubmatch.nl
t:+3120-6695880