Programma/rooster Match open sportweek

Programma Match Open Sportweek: Za 8 juli tm vrij 14 juli

Groepsles BUILD MUSCLE elke maandag(max 6 personen)

Groepsles BUILD MUSCLE vindt elke maandag plaats van 12:00 tot 13:00 uur (maximaal 6 personen). Onze atletische kleine groepsles is bedoeld om zowel spieren op te bouwen als kracht te vergroten. Door gebruik te maken van gewogen prestatieoefeningen zorgen we voor veel aandacht voor vorm, spieractivatie en tempo om elke set te maximaliseren. De les wordt begeleid door personal trainers. Laten we bouwen!

 

Groepsles SHRED-GO elke zaterdag (max 6 personen)

Groepsles SHRED-GO vindt elke zaterdag plaats van 12:00 tot 13:00 uur (maximaal 6 personen). Het is een 45-minuten durende fatburning workout waarin cardio wordt gecombineerd met explosieve bewegingen en gewichten.

 

Groepsles BOOTY-GO elke woensdag (max 6 personen)

Groepsles BOOTY-GO vindt elke woensdag plaats van 12:00 tot 13:00 uur (maximaal 6 personen). Het is een echte bad-ass workout. Tijdens deze 50-minuten durende workout maak je kennis met de beste BUILD booty oefeningen/workouts met gewichten om de ultieme booty-building-ervaring te beleven.

 

Groepsles SALSA-FIT elke zaterdag(max 8 personen)

Groepsles SALSA-FIT vindt elke zaterdag plaats van 11:00 tot 12:00 uur (maximaal 8 personen). Salsa fit is een energieke les en een exotische cardio-dans workout op hippe swingende salsamuziek! Het is een individuele salsa-workout voor iedereen op elk dansniveau en een leuke manier om aan je wekelijkse dosis beweging te komen. Je leert de salsa-stappen zoals de Mambo, Cumbia, Suzy Q en nog veel meer. Met salsa fit verbrand je minimaal 400 kcal! Kom dansen en laat die heupen swingen (individuele les, geen partner nodig).

 

Groepsles Zumba Gold

Elke vrijdag van 10-11 uur. De Zumba Gold dansles is in een rustig tempo met eenvoudige pasjes.

Wil je conditie opbouwen? Ben je herstellende? Of wil je rustig de basispassen van de Zumba leren? Dan is Zumba Gold iets voor jou!

 

Groepsles Zumba Strong

Elke vrijdag van 11-12 uur. Strong by Zumba is een HIIT training zoals Bootcamp maar dan op muziek. Strong is de high intensity interval training van Zumba.

 

PT experience (let op, dit programma is alleen op afspraak)

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke sportprestaties wilt bereiken, maak kennis met op maat gemaakte trainingsprogramma’s die perfect aansluiten bij jouw behoeften en niveau.

 

Fitness experience

Maak kennis met een uitgebreide en inspirerende fitnesservaring, waarbij we extra aandacht besteden aan een gezonde levensstijl en vitaliteit.

 

Seniorenfitness 55+

Wordt soepel en fit in je eigen tempo. Elke dinsdag van 10-11 uur

 

Squash en Squash Kids

Altijd al squash willen spelen of je techniek verbeteren? Neem dan squashlessen. Jong, oud, beginner of gevorderd; bij Sportclub Match ben je aan het juiste adres.